Kadiri Yolu
Kısır düşünce ve kıt akıllı insanlar



Kısır düşünce sahibi kıt akıllı insanlar modernizme ve Avrupalılaşmayı daha çabuk kabullenen bir yapıya sahiptir. Hayatın getirdiği yaşam koşulları, enflasyon yani ekonomi insanların inançlarının yıkılması veya bir kenara bırakılmasında etken sebepler arasında yer almaktadır. Çünkü insanın inancı sağlam bir eğitimden geçirilmezse kendisi üzerinde etkili  olmaz. Değişimi kim yönlendiriyorsa o etkilidir.

Eski geleneklerimiz artık yenildi ve yıkıldı. Eskiye değer veren aptal, saf olarak değerlendirilmektedir. Bir kimsenin yitiği bizim kazancımız olmamalı, artık bu düşünce değer bulmuyor bu vesile ile insanlık kaybetmektedir.

Batıcılık anlayışı geleneksel anlayışımızı yıkmaktadır. Güzel gelenekler artık değer bulmamakta, inançsızlık, ateizm gibi sapkın düşünceler değer bulmakta, misyonerlik çalışmaları hızlıca artmakta, modern giyim tarzlarıyla çokça aşırıya kaçılması sağlanılmakta ve haya ve iffetin yıkılması sağlanmaktadır. Aileler yıkılmakta, boşanmalar çoğalmaktadır.

İslami düşünce ve inançtan insanlar tamamen sıyrılmakta, ahlak tamamen yıkılmakla karşı karşıyadır. Zina suç sayılmaktan çıkmış, çeşitli kimlikler ortaya atılıp altı sapkınlık destekçileri ile desteklenerek doldurulmaya çalışılmaktadır. Ve toplumun temeline dinamit konulmaya devam edilmektedir. Toplumda gençler, para, kadın ve şöhret etkisinde sahte idollerin peşinde koşturulmaktadır. Hayasızlık ve şehvet başı aşmış gitmektedir. Kirli İlişkiler artık açık ve net bir şekilde ortalıkta magazin olarak işlenmektedir.

Bu çirkin hayatın içine gençlerimiz çekilmektedir. Her ilde bir fuhuş, uyuşturucu bataklığı olan sokaklar oluşturulmuştur. Ne yazık ki para kazanma adına muhafazakar denilen kesin bunlara aracı da olmaktadır.

Bu saydıklarımız bir felakettir. Batılılaşmanın çirkin ithal edilen yüzüdür. Nerede Kaldı bizim nene hatunlarımız, Çulcu bacılarımız, Kara Fatmalarımız hepsi mazi oldular. İslam aleminin ciğeri delinmiş, kalbi işgal edilmiş, aklı dumura uğratılmıştır. İnsanlar rahatlıkla küçükleri canice öldürmekte, içki, kumar, zina rahatlıkla işlenmekte, hırsızlık kolaylıkla yapılmakta, soygunlar, gasp artık her gün görülmekte, insanlar çırılçıplak sokaklarda dolaştığı gibi hayvanca çiftleşmektedirler.

Bize ne oldu da ceddimize, tarihimize, misyonumuza düşman olduk. Neden ?Kültürümüzü, anneannemizi, örfümüzü batılılaşma uğruna ne için değiştirdik biz neden insanlıktan çıktık. Neden?

Bir milleti yıkmak ve parçalamak sonunda ümmeti yok edip İslam'ı yerle bir etmek için bunlar yapılmıştır. Siz nasıl Çanakkale'de ve birçok cephede İslam ve ümmet için çarpıştınızsa, onlarda şeytanın taraftarı olarak şimdi sizin elinizden bu ruhu almanın savaşını vermektedir. 

Post a Comment

İçinizde olan güzellik her zaman yazılarınıza ve dilinize aşkla dökülsün...

Daha yeni Daha eski

Öne Çıkanlar

Nefs