Kadiri Yolu
Rüyada Maymun Görmek

Rüyada maymun görmek: 

Kendisinde her türlü ayıp bulunan bir adama delalet eder. Büyük günah işleyen bir adama delalet eder, dediler. Zulüm ve haddi aşmaya, masiyete ve Allah (C. C.)’ın gadabını icap ettiren fenalıklarda bulunmaya delalet eder. 

Rüyada maymunla kavga edip ve ona galip geldiğini gören kimse, 

Hastalanır, sonra iyileşir. Eğer maymun o kimseye galip gelse, o kimse ilacı olmayan bir hastalığa yakalanır. Rüyada bir hastalıktan dolayı ilaç için maymun etini yediğini gören kimse, o hastalıktan kurtulmaz. Bir kimse rüyada maymun etinden yediğini görse, o kimseyi şiddetli bir keder veya ölüme yaklaştıran bir hastalık tutar.

Rüyada bir maymunla cinsi münasebette bulunduğunu görse, 

Bir günah işler. Zina yapar veya bir insana düşman olur.

Maymunun yanından savuşup gittiğini gören kimse,

Düşmanına galip gelir.  Maymun mağlup bir düşmandır.Rüyada bir maymuna bindiğini, onu dilediği gibi kullandığını gören kimse, düşmanını kahreder. Maymun eti yediğini gören kimse, yeni bir elbiseye nail olur. Bir kimse maymunun kendisini ısırdığını görse, o kimse ile bir kişi arasında düşmanlık meydana gelir.

Maymun, hilekar. sihirbaz bir kimsedir. Maymun hastalığa delalet eder. Rüyada maymun avladığını gören kimse, sihirbaz kimselerden faydalanır. 

Bir kimse rüyada kendisine bir maymun bağışlandığını görse, o kimseye galip gelecek bir düşmana delalet eder. Kendisine bir maymun bağışlandığını gören kimse, aldığı bir emanete hıyanet eder.

Rüyada bir maymunu omuzuna almış olduğunu gören kimse,

Bir evden hırsızlık yapar ve hırsızlıkla tanınır. Bazı tabirciler bir kimsenin rüyada maymuna malik olması veya maymunu üzerine alması, kötüdür, dediler.

Rüyada kendisinin maymuna dönüştüğünü gören kimse,

Sihirbazlık sayesinde malı çoğalır. 

Bazen de maymun görmek,

Yahudiye; maymunun etini yemek de fakirlik ve ihtiyaca nimeti elinden alınmış fakir ve mahrum bir kimseye delalet eder. Maymun, işlediği büyük bir günahtan dolayı nimeti elinden gitmiş bir adamdır. 

Post a Comment

İçinizde olan güzellik her zaman yazılarınıza ve dilinize aşkla dökülsün...

Daha yeni Daha eski

Öne Çıkanlar

Nefs